21/12/2020 21/12/2020 “Όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, παραλάβαμε τις εικόνες του Αγίου Σωφρονίου και του Αγίου Σιλουανού και ήδη τις τοποθετήσαμε στο Τέμπλο και στα προσκυνητάρια” αναφέρει ο Ιερός Αγίας Παρασκευής Πεντέλης σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Αγιογραφήθηκαν στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Έσσεξ της Αγγλίας, το μοναστήρι του Αγίου Σωφρονίου και ευλογήθηκαν πάνω στον τάφο...
21 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:29
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2020 - 20:39

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο Άγιος Σωφρόνιος του Έσσεξ στο Τέμπλο

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο Άγιος Σωφρόνιος του Έσσεξ στο Τέμπλο

“Όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, παραλάβαμε τις εικόνες του Αγίου Σωφρονίου και του Αγίου Σιλουανού και ήδη τις τοποθετήσαμε στο Τέμπλο και στα προσκυνητάρια” αναφέρει ο Ιερός Αγίας Παρασκευής Πεντέλης σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Αγιογραφήθηκαν στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Έσσεξ της Αγγλίας, το μοναστήρι του Αγίου Σωφρονίου και ευλογήθηκαν πάνω στον τάφο του. Μέσα στην δυσκολία των ημερών αποτέλεσε για όλους μας αυτό το γεγονός, σημείο του Ουρανού για να λάβουμε λίγη παρηγοριά. Ένα λόγο παραπάνω εφ’ όσον τελούμε το Άγιο Σαρανταλείτουργο στο παρεκκλήσιο που είναι αφιερωμένο στους μεγάλους αυτούς Αγίους του 20ου αιώνα”.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων