25/12/2020 25/12/2020 Φέτος που τα Χριστούγεννα είναι τόσο διαφορετικά για όλους, που τα παιδιά δεν επισκέφθηκαν κανένα σπίτι για να ψάλλουν τα κάλαντα, με πρωτοβουλία και πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, λίγο πριν, στις 12:00 το μεσημέρι, από τηλεοράσεως, ραδιοφώνου και διαδικτύου, όλη η Φθιώτιδα, σε κάθε σπίτι, παντού, έστω και από απόσταση, έψαλλε τα...
25 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2020 - 15:38

Όλη η Φθιώτιδα, σε κάθε σπίτι, παντού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Όλη η Φθιώτιδα, σε κάθε σπίτι, παντού (ΒΙΝΤΕΟ)

Φέτος που τα Χριστούγεννα είναι τόσο διαφορετικά για όλους, που τα παιδιά δεν επισκέφθηκαν κανένα σπίτι για να ψάλλουν τα κάλαντα, με πρωτοβουλία και πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, λίγο πριν, στις 12:00 το μεσημέρι, από τηλεοράσεως, ραδιοφώνου και διαδικτύου, όλη η Φθιώτιδα, σε κάθε σπίτι, παντού, έστω και από απόσταση, έψαλλε τα κάλαντα και η μελωδία της χαράς των Χριστουγέννων μπήκε σε κάθε σπίτι, σε κάθε χώρο, σε κάθε γωνιά της φθιωτικής γης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων