14/04/2021 14/04/2021 Στο ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, θα τελέσει την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, την ερχόμενη Παρασκευή του Ακαθίστου, 16 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα. Στην ακολουθία θα συμμετάσχει και ο Πατριαρχικός Επίτροπος Αλεξανδρείας Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Νάρκισσος...
14 Απριλίου, 2021 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2021 - 11:35

Στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου Αλεξανδρείας για τον Ακάθιστο Ύμνο ο Πατριάρχης Θεόδωρος

Διαδώστε:
Στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου Αλεξανδρείας για τον Ακάθιστο Ύμνο ο Πατριάρχης Θεόδωρος

Στο ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, θα τελέσει την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, την ερχόμενη Παρασκευή του Ακαθίστου, 16 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα.

Στην ακολουθία θα συμμετάσχει και ο Πατριαρχικός Επίτροπος Αλεξανδρείας Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Νάρκισσος και ο ιερός κλήρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων