16/04/2021 16/04/2021 Η είδηση της κοίμησης του Ιερομόναχου Χρύσανθου Αγιαννανίτη εκ της Ιεράς Καλύβης Τιμίου Προδρόμου Αγίας Άννης Αγίου Όρους γέμισε θλίψη τους φιλαγιορείτες, αλλά και όσους τον γνώρισαν.  Για όσους θέλουν να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά νοερώς παραθέτουμε βίντεο και φωτογραφίες από την εξόδιο ακολουθία του. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:   Ο αγαπητός Ιερομόναχος εκοιμήθη χθες, Πέμπτη 15 Απριλίου...
16 Απριλίου, 2021 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 19:40

Η Εξόδιος Ακολουθία του Ιερομόναχου Χρύσανθου Αγιαννανίτη

Διαδώστε:
Η Εξόδιος Ακολουθία του Ιερομόναχου Χρύσανθου Αγιαννανίτη

Η είδηση της κοίμησης του Ιερομόναχου Χρύσανθου Αγιαννανίτη εκ της Ιεράς Καλύβης Τιμίου Προδρόμου Αγίας Άννης Αγίου Όρους γέμισε θλίψη τους φιλαγιορείτες, αλλά και όσους τον γνώρισαν. 

Για όσους θέλουν να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά νοερώς παραθέτουμε βίντεο και φωτογραφίες από την εξόδιο ακολουθία του.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

Ο αγαπητός Ιερομόναχος εκοιμήθη χθες, Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων