15/05/2021 15/05/2021 Περιοδεία στον Έβρο πραγματοποιεί από την Πέμπτη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Σε μία κίνηση με υψηλό συμβολισμό, βρέθηκε στο φράκτη, στην περιοχή της Νέας Βύσσας από όπου τόνισε ότι η Ελλάδα δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν. Για την πορεία των εργασιών κατασκευής του φράκτη, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενημέρωσαν ο διοικητής...
15 Μαΐου, 2021 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2021 - 14:13

ΠτΔ από Έβρο: Δεν δεχόμαστε απαράδεκτες διεκδικήσεις

Διαδώστε:
ΠτΔ από Έβρο: Δεν δεχόμαστε απαράδεκτες διεκδικήσεις

Περιοδεία στον Έβρο πραγματοποιεί από την Πέμπτη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Σε μία κίνηση με υψηλό συμβολισμό, βρέθηκε στο φράκτη, στην περιοχή της Νέας Βύσσας από όπου τόνισε ότι η Ελλάδα δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν.

Για την πορεία των εργασιών κατασκευής του φράκτη, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενημέρωσαν ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ο υποστράτηγος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πασχάλης Συριτούδης.

«Βρίσκομαι σήμερα κοντά σε όλους εκείνους που με αυταπάρνηση υπερασπίζονται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και εγγυώνται την ασφάλειά της. Η Ελλάδα, ένα ευρωπαϊκό κράτος δικαίου, σέβεται την ειρηνική συνύπαρξη, τις σχέσεις καλής γειτονίας και το διεθνές δίκαιο. Ταυτόχρονα όμως δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν», δήλωσε, κάνοντας αναφορά και τα γεγονότα τον Μάρτιο του 2020 στις Καστανιές και σε άλλα σημεία της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Έβρο.

Φωτογραφία: Θοδωρής Μανωλόπουλος/ EUROKINISSI

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων