28/02/2019 28/02/2019 Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, οι ομάδες των Χελιδονιών και των Χαρούμενων Αγωνιστών του Μαθητικού Τομέα του Συλλόγου “Μέγας Βασίλειος”, πραγματοποίησαν μονοήμερη εκδρομή στο περιώνυμο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου του νομού Ημαθίας, όπου όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν το υπέροχο τοπίο, να χαρούν την εντυπωσιακή βόλτα με το τελεφερίκ, να κάνουν σκι...
28 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2019 - 17:21

Τα Χελιδόνια και οι Χαρούμενοι Αγώνιστες στα χιόνια (φώτο)

Διαδώστε:
Τα Χελιδόνια και οι Χαρούμενοι Αγώνιστες στα χιόνια (φώτο)

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, οι ομάδες των Χελιδονιών και των Χαρούμενων Αγωνιστών του Μαθητικού Τομέα του Συλλόγου “Μέγας Βασίλειος”, πραγματοποίησαν μονοήμερη εκδρομή στο περιώνυμο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου του νομού Ημαθίας, όπου όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν το υπέροχο τοπίο, να χαρούν την εντυπωσιακή βόλτα με το τελεφερίκ, να κάνουν σκι στις χιονισμένες πλαγιές του Σελίου, να παίξουν χιονοπόλεμο, να ξεκουραστούν έπειτα στα ζεστά και αναπαυτικά σαλέ, να παίξουν επιτραπέζια, πρωτίστως όμως μέσα από τα παιχνίδια και την όλη εκδρομή να πλησιάσουν ο ένας τον άλλο, να συνομιλήσουν και, γενικά, να πάρουν μια γεύση απ’ το πώς βιώνεται το ψαλμικό «Ἰδού δή τί καλόν ἢ τί τερπνόν, ἀλλ᾿ ἢ τό κατοικεῖν ἀδελφούς ἐπί τό αὐτό;» (Ψαλμ. 132, 1).

Στην επιτυχία της εκδρομής συνέβαλαν, μεταξύ άλλων, η καλή διάθεση όλων, η συνεργασία των ανθρώπων που εργάζονται εκεί και τους φιλοξένησαν στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου, και, αναμφισβήτητα, η έντονη ηλιοφάνεια και ο ιδανικός για σκι καιρός!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων