25/07/2021 25/07/2021 Έλαβε χώρα ο Πανηγυρικός Εσπερινός και η Περιφορά στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ομωνύμου Δήμου Αττικής παρουσία πολυπληθούς εκκλησιάσματος, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου. Χιλιάδες ευλαβών πιστών απο ολόκληρο το Λεκανοπέδιο, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα προσέρχονται και φέτος για να προσκυνήσουν. Ο ναός της Αγίας είναι καθόλα έτοιμος να τους υποδεχτεί, με...
25 Ιουλίου, 2021 - 20:13
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2021 - 21:58

Χιλιάδες κόσμου στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής

Διαδώστε:
Χιλιάδες κόσμου στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής

Έλαβε χώρα ο Πανηγυρικός Εσπερινός και η Περιφορά στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ομωνύμου Δήμου Αττικής παρουσία πολυπληθούς εκκλησιάσματος, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου.

Χιλιάδες ευλαβών πιστών απο ολόκληρο το Λεκανοπέδιο, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα προσέρχονται και φέτος για να προσκυνήσουν. Ο ναός της Αγίας είναι καθόλα έτοιμος να τους υποδεχτεί, με δεκάδες εθελοντές στα πόστα τους, στολισμένος σε πολύχρωμα άνθη σε μία εξόχως κατανυκτική ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Βίντεο: Χριστίνα Αγγελακοπούλου / ΦΩΤΟ: Βασίλης Περουλής, Karanikola Dafni, Χριστίνα Αγγελακοπούλου – Αγία Παρασκευή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων