09/08/2021 09/08/2021 Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά και τον δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους δημάρχους για τις καταστροφές στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και τόνισε ότι η Πολιτεία θα είναι δίπλα στους πληγέντες από την πυρκαγιά. Ο κ. Μητσοτάκης τους διαβεβαίωσε ότι θα ανακοινωθούν...
09 Αυγούστου, 2021 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2021 - 17:44

Φωτιά στην Εύβοια: Με τους δημάρχους μίλησε ο πρωθυπουργός

Διαδώστε:
Φωτιά στην Εύβοια: Με τους δημάρχους μίλησε ο πρωθυπουργός

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά και τον δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους δημάρχους για τις καταστροφές στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και τόνισε ότι η Πολιτεία θα είναι δίπλα στους πληγέντες από την πυρκαγιά. Ο κ. Μητσοτάκης τους διαβεβαίωσε ότι θα ανακοινωθούν άμεσα μέτρα ανακούφισης των πυρόπληκτων καθώς και για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και την ανασυγκρότηση της περιοχής.

ΑΠΕ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων