20/09/2021 21/09/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από εκστρατεία αγάπης που διοργάνωσε εξέφρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπαράστασή της στους πληγέντες από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Εύβοια. Η αποστολή των τροφίμων ξεκίνησε την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 από το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Στεφάνου Τρικάλων για την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος....
20 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2021 - 2:06

Τρόφιμα για πυρόπληκτους της Εύβοιας από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης

Διαδώστε:
Τρόφιμα για πυρόπληκτους της Εύβοιας από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από εκστρατεία αγάπης που διοργάνωσε εξέφρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπαράστασή της στους πληγέντες από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Εύβοια.

Η αποστολή των τροφίμων ξεκίνησε την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 από το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Στεφάνου Τρικάλων για την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος όλες αυτές τις ημέρες ήταν παρών και με τις κατάλληλες οδηγίες συντόνιζε την όλη προσπάθεια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων