25/03/2019 25/03/2019 Πραγματοποιήθηκε η Στρατιωτική Παρέλαση μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων στην Αθήνα, μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, κατά τις 25 Μαρτίου 2019, το πρωί, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, επισήμων τοπικών και ξένων αρχών, αλλά και μεγάλου αριθμού απλού κόσμου, όπως μαρτυρούν όλες οι πηγές. Ο φακός και το βλέμμα του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” ήταν...
25 Μαρτίου, 2019 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2019 - 13:01

“ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” – ΑΘΗΝΑ: Στη μεγάλη Στρατιωτική Παρέλαση

Διαδώστε:
“ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” – ΑΘΗΝΑ: Στη μεγάλη Στρατιωτική Παρέλαση

Πραγματοποιήθηκε η Στρατιωτική Παρέλαση μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων στην Αθήνα, μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, κατά τις 25 Μαρτίου 2019, το πρωί, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, επισήμων τοπικών και ξένων αρχών, αλλά και μεγάλου αριθμού απλού κόσμου, όπως μαρτυρούν όλες οι πηγές. Ο φακός και το βλέμμα του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” ήταν εκεί, φωτογραφίζοντας ορισμένα από τα περήφανα πεζοπόρα τμήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φώτο / Ρεπορτάζ: Αγγελική Αναγνώστου – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων