31/12/2021 31/12/2021 Η Φιλαρμονική της 1ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού της Λάρνακας απέδωσε με άριστη εκτέλεση τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα δημιουργώντας ένα άκρως εορταστικό κλίμα στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος εξέφρασε τους επαίνους του και τους ευχήθηκε κάθε κάλο τη νέα χρονιά παρακαλώντας τον Θεό για απαλλαγή από την...
31 Δεκεμβρίου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2021 - 23:48

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου

Η Φιλαρμονική της 1ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού της Λάρνακας απέδωσε με άριστη εκτέλεση τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα δημιουργώντας ένα άκρως εορταστικό κλίμα στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος εξέφρασε τους επαίνους του και τους ευχήθηκε κάθε κάλο τη νέα χρονιά παρακαλώντας τον Θεό για απαλλαγή από την πανδημία του κορωνοϊούν, καθώς επίσης και για την ελευθερία της Κύπρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων