04/01/2022 04/01/2022 Ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα και αποκτά σήμερα μια συγκινητική διάσταση καθώς αποτυπώνει τον μακαριστό Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά και τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο όταν ήταν σε νεαρή ηλικία. Ο νεαρός που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της φωτογραφίας (4ος κατά σειρά) ονομάζονταν Κώστας Παπαχρήστος ενώ αυτός που στέκεται...
04 Ιανουαρίου, 2022 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2022 - 9:14

Σπάνια φωτογραφία: Οι Μητροπολίτες Κοσμάς και Ιερόθεος στα χρόνια της νιότης τους

Διαδώστε:
Σπάνια φωτογραφία: Οι Μητροπολίτες Κοσμάς και Ιερόθεος στα χρόνια της νιότης τους

Ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα και αποκτά σήμερα μια συγκινητική διάσταση καθώς αποτυπώνει τον μακαριστό Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά και τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο όταν ήταν σε νεαρή ηλικία.

Ο νεαρός που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της φωτογραφίας (4ος κατά σειρά) ονομάζονταν Κώστας Παπαχρήστος ενώ αυτός που στέκεται δίπλα του (5ος στη σειρά) ονομάζονταν Γεώργιος Βλάχος. Πρόκειται φυσικά για τον μακαριστό Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά και τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο αντίστοιχα.
Η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από 55 ολόκληρα χρόνια, τον Αύγουστο του 1967, στις κατασκηνώσεις της Χριστιανικής Ένωσης Αγρινίου στον Άγιο Βλάσιο, τότε που οι δύο άνδρες ήταν ακόμη λαϊκοί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων