06/01/2022 06/01/2022 Στον περικαλλέστατο Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, Νέας Μηχανιώνας, όπου φυλάσσεται το ιερό Παλλάδιο της ομώνυμης ιεράς εικόνος, χοροστάτησε στον όρθρο και ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος. Μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα έγινε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στα νερά του λιμανιού της Νέας...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 22:07
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2022 - 22:12

Θεοφάνεια στην Ιερά Μητρόπολη Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Θεοφάνεια στην Ιερά Μητρόπολη Καλαμαριάς

Στον περικαλλέστατο Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, Νέας Μηχανιώνας, όπου φυλάσσεται το ιερό Παλλάδιο της ομώνυμης ιεράς εικόνος, χοροστάτησε στον όρθρο και ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος.

Μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα έγινε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στα νερά του λιμανιού της Νέας Μηχανιώνας.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το λιμάνι και πολλοί νέοι αψηφώντας το κρύο βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να λάβουν την ευλογία της ημέρας.

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις παρέστη ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Τσαμασλής και τοπικοί άρχοντες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων