08/01/2022 08/01/2022 Mόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του π. Σιλουανού Πεπονάκη, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών Λεβαδείας και Αυλίδος και Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου, με τίτλο «Τα “αγρίμια” του Θεού» από τις εκδόσεις της Μονής. Πρόκειται για ένα μικρό Γεροντικό με αληθινές ιστορίες ανθρώπων που πορεύθηκαν στη ζωή με πίστη και αφοσίωση στο πρόσωπο...
08 Ιανουαρίου, 2022 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2022 - 10:38

Τα «αγρίμια» του Θεού

Διαδώστε:
Τα «αγρίμια» του Θεού

Mόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του π. Σιλουανού Πεπονάκη, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών Λεβαδείας και Αυλίδος και Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου, με τίτλο «Τα “αγρίμια” του Θεού» από τις εκδόσεις της Μονής.

Πρόκειται για ένα μικρό Γεροντικό με αληθινές ιστορίες ανθρώπων που πορεύθηκαν στη ζωή με πίστη και αφοσίωση στο πρόσωπο του Χριστού. Είναι ζωντανό και βαθιά συγκινητικό και αποτελεί στοιχείο έμπνευσης για την πνευματική μας ζωή. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων