10/01/2022 10/01/2022 Ποιμαντικές επισκέψεις σε δύο ενορίες στην κομητεία Καράς – Σεβερίν, πραγματοποίησε ο Επίσκοπος Καρανσεμπύ κ. Λουκιανός στις 7 και 9 Ιανουαρίου 2022, ο οποίος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και ευλόγησε τους παρευρισκόμενους. Σβετλάνα Λεβίτσκι Στην εορτή του Τιμίου Προδρόμου, ο Θεοφιλέστατος ιερούργησε στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Καρανσεμπύ, πλαισιωμένος...
10 Ιανουαρίου, 2022 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2022 - 21:22

Ποιμαντικές επισκέψεις πραγματοποίησε ο Επίσκοπος Καρανσεμπύ

Διαδώστε:
Ποιμαντικές επισκέψεις πραγματοποίησε ο Επίσκοπος Καρανσεμπύ

Ποιμαντικές επισκέψεις σε δύο ενορίες στην κομητεία Καράς – Σεβερίν, πραγματοποίησε ο Επίσκοπος Καρανσεμπύ κ. Λουκιανός στις 7 και 9 Ιανουαρίου 2022, ο οποίος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και ευλόγησε τους παρευρισκόμενους.

  • Σβετλάνα Λεβίτσκι

Στην εορτή του Τιμίου Προδρόμου, ο Θεοφιλέστατος ιερούργησε στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Καρανσεμπύ, πλαισιωμένος από ιερείς και διακόνους.

Στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρανσεμπύ κ. Λουκιανός προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, ζώντας μια αγνή εν Θεώ ζωή μέσα από τη νηστεία, την προσευχή και την καλλιέργεια των αρετών της τελειότητας.

Την Κυριακή μετά τα Φώτα, ο Θεοφιλέστατος βρέθηκε στην ενορία της κοινότητας Sichevița στην Μητρόπολη Μολδαβίας και Μπουκοβίνης, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία. Η επίσκεψη του Θεοφιλέστατου έγινε με αφορμή την 42η επέτειο από την πρώτη λειτουργία του ιερέα της ενορίας, ο οποίος θα συνταξιοδοτηθεί.

Να σημειωθεί ότι τα μέλη του Ενοριακού Συμβουλίου βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στις δραστηριότητες του ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων