11/01/2022 16/04/2022 Μη χάσετε σήμερα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Pemptousia.TV στις: 16.10 – Αγιολογία και Ζωή – Ομιλία Μητροπολίτου Βεροίας για τον Όσιο Θεοδόσιο τον Κοινοβιάρχη Ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων της Εκκλησίας μας. 17.55 – Όταν ο μακαριστός Χαρίλαος Ταλιαδώρος προσκυνούσε την Αγία...
11 Ιανουαρίου, 2022 - 10:36
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2022 - 16:27

Μη χάσετε σήμερα στη Pemptousia.TV

Διαδώστε:
Μη χάσετε σήμερα στη Pemptousia.TV

Μη χάσετε σήμερα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Pemptousia.TV στις:

16.10 – Αγιολογία και Ζωή – Ομιλία Μητροπολίτου Βεροίας για τον Όσιο Θεοδόσιο τον Κοινοβιάρχη

Ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων της Εκκλησίας μας.

17.55 – Όταν ο μακαριστός Χαρίλαος Ταλιαδώρος προσκυνούσε την Αγία Ζώνη

Δείτε ένα συγκινητικό απόσπασμα από την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στις 5 Νοεμβρίου 2017, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας. Ο μακαριστός Άρχοντας της Ψαλτικής, Χαρίλαος Ταλιαδώρος, κατεβαίνει από το ψαλτήρι και ψάλλει μπροστά από την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου το Άξιον Εστίν σε ήχο πλ. α’. και εν συνεχεία σκύβει ευλαβικά και προσκυνά το ιερό κειμήλιο της Παναγίας μας. Ο μεγάλος δάσκαλος της ψαλτικής εκοιμήθη στις 11 Ιανουαρίου του 2021, σε ηλικία 95 ετών.

18.05 – Ο Χαρίλαος Ταλιαδώρος και «η των ψαλμών ιερολογία»

Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου κατά την τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 31-10-2016 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, για τα 90 χρόνια του πρωτοψάλτη Χαρίλαου Ταλιαδώρου.

18.30 – Στέλιος Ζαχαρίου: “Χαρίλαος Ταλιαδώρος” ο μεγάλος δάσκαλος της ψαλτικής

Ο Στέλιος Ζαχαρίου, πρωτοψάλτης του ιερού καθεδρικού ναού της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης και διάδοχος του μακαριστού Χαρίλαου Ταλιαδώρου στο αναλόγιο, μιλάει για τη προσφορά και το έργο του δασκάλου του στο ιερό αναλόγιο και στην ιεροψαλτική διακονία.

18.45 – 90 χρόνια Χαρίλαος Ταλιαδώρος

Αποσπάσματα από την εκδήλωση – συναυλία για τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Χαρίλαου Ταλιαδώρου, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το 2016. Ακούστηκαν Βυζαντινοί ύμνοι και το ορατόριο από την Αποκάλυψη του Ιωάννη. Ο μεγάλος δάσκαλος της ψαλτικής Χαρίλαος Ταλιαδώρος εκοιμήθη τα ξημερώματα της 11ης Ιανουαρίου 2021, σε ηλικία 95 ετών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων