08/02/2022 08/02/2022 Συνεχίζοντας τις ποιμαντικές και ευχετικές του επισκέψεις στις Ιερές Μονές της Φθιώτιδος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, χθες, ημέρα της εις Επίσκοπον Εκλογής του από το Σώμα της σεπτής Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Άγιο Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο, τον Αρχιδιάκονό του...
08 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2022 - 10:34

Στη Μονή Αγίου Γεωργίου Μύλων ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Στη Μονή Αγίου Γεωργίου Μύλων ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Συνεχίζοντας τις ποιμαντικές και ευχετικές του επισκέψεις στις Ιερές Μονές της Φθιώτιδος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, χθες, ημέρα της εις Επίσκοπον Εκλογής του από το Σώμα της σεπτής Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Άγιο Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο, τον Αρχιδιάκονό του π. Νικόλαο Πολυζώη και τον Διευθυντή του Ωδείου «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» Δρ. κ. Ανδρέα Ιωακείμ, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Μύλων Πελασγίας.

Τον Σεβασμιώτατο και την συνοδεία του εδέχθη με περισσή χαρά και αγάπη η Καθηγουμένη της Μονής Γερόντισσα Ιουστίνα και η Μοναχή Αναστασία, καθώς και ευλαβείς προσκυνητές από την ευρύτερη περιοχή, μεταξύ αυτών και ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Στυλίδος κ. Ιωάννης Πρεμέτης.

Εισερχομένου του Σεβασμιωτάτου στο Καθολικό της Μονής εψάλη δοξολογική και ευχαριστιακή δέησις, ενώ στην συνέχεια στο Αρχονταρίκι της Μονής, ο κ. Συμεών ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Αδελφότητος και ευχήθηκε στην Γερόντισσα Ιουστίνα και την Μοναχή Αναστασία έτη πολλά, ευλογημένα και η νέα χρονιά να φέρει υγεία και πνευματική πρόοδο.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία για μια ουσιαστική και πνευματική επικοινωνία με τις μοναχές και τους πιστούς, δεχόμενος τις ευχές για την σημερινή επέτειό του, την αγάπη και τον σεβασμό όλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων