08/02/2022 08/02/2022 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου Νέου Σιδηροχωρίου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητρο­πο­λίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων την Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, επί τη εορτή του Αγίου.  Το απόγευμα της παρα­μονής, πριν τον πανηγυρικό Εσπερινό, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας Οδηγητρίας, της επικαλουμένης και «Μουρτα­τιανής». Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος...
08 Φεβρουαρίου, 2022 - 18:59
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2022 - 18:57

Εορτή του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτη στο Νέο Σιδηροχώρι Κομοτηνής

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτη στο Νέο Σιδηροχώρι Κομοτηνής

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου Νέου Σιδηροχωρίου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητρο­πο­λίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων την Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, επί τη εορτή του Αγίου. 

Το απόγευμα της παρα­μονής, πριν τον πανηγυρικό Εσπερινό, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας Οδηγητρίας, της επικαλουμένης και «Μουρτα­τιανής».

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον βίο του εορταζομένου Αγίου και κάλεσε τους πιστούς να τιμήσουν την μνήμη Του μιμούμενοι την πίστη, το θάρρος και την ομολογία του Αγίου.

Πατήστε  εδώ για περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων