02/04/2019 02/04/2019 «Να ζει το  Μεσολόγγι- Δοξαστικό στην πόλη της Ελευθερίας και τους πρωταγωνιστές της» ήταν ο τίτλος της επετειακής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Πάνθεον, από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποίησε ομιλία ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: Οι Έλληνες δεν άντεξαν, ούτε αντέχουν τον ζυγό...
02 Απριλίου, 2019 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2019 - 19:23

Μητρ. Πατρών: “Οι Έλληνες δεν αντέχουν τον ζυγό της δουλείας”

Διαδώστε:
Μητρ. Πατρών: “Οι Έλληνες δεν αντέχουν τον ζυγό της δουλείας”

«Να ζει το  Μεσολόγγι- Δοξαστικό στην πόλη της Ελευθερίας και τους πρωταγωνιστές της» ήταν ο τίτλος της επετειακής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Πάνθεον, από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποίησε ομιλία ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: Οι Έλληνες δεν άντεξαν, ούτε αντέχουν τον ζυγό της δουλείας, αλλά με περηφάνια μεγάλη διακηρύσσουν διαχρονικά: “ελευθερία για σένα ζω, για σε μόνο παλεύω, κι’ αν εις τον κόσμο δεν σε βρω, αλλού θα σε γυρεύω”. Το Μεσολόγγι είναι αστραπή και φλόγα ζωή. Είναι πείνα και δίψα. Είναι πορεία αιματωμένη για την αιωνιότητα.

Δείτε το βίντεο από την ομιλία:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων