05/03/2022 05/03/2022 Το κίνημα νεολαίας του Πατριαρχείου Γεωργίας «Davitianni» (με επικεφαλής τον Konstantine Svanadze) με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’, άρχισε να συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για αποστολή στην Ουκρανία. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 10 τόνοι πακέτων με προϊόντα, ρούχα και 3000 ιατρικά είδη και φάρμακα. Το Πατριαρχείο...
05 Μαρτίου, 2022 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2022 - 18:54

Δέκα τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία από το Πατριαρχείο Γεωργίας

Διαδώστε:
Δέκα τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία από το Πατριαρχείο Γεωργίας

Το κίνημα νεολαίας του Πατριαρχείου Γεωργίας «Davitianni» (με επικεφαλής τον Konstantine Svanadze) με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’, άρχισε να συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για αποστολή στην Ουκρανία.

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 10 τόνοι πακέτων με προϊόντα, ρούχα και 3000 ιατρικά είδη και φάρμακα.

Το Πατριαρχείο Γεωργίας ευχαριστεί κάθε έναν από τους δωρητές – κληρικούς ή λαϊκούς, καθώς και την οργάνωση “Davitianni” και “Georgian Post” (Γενικός Διευθυντής Levan Chikvaidze), για τη συνεισφορά τους.

Οι πρώτοι 5 τόνοι βοήθειας θα σταλούν στις 6 Μαρτίου και ένα παρόμοιο φορτίο θα σταλεί τις επόμενες ημέρες.

Τα δέματα αναγράφουν:
Ο ουκρανικός λαός
Από τον πληθυσμό της Γεωργίας
Γεωργιανή Ορθόδοξη Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων