07/04/2019 07/04/2019 «Σήμερα είναι ο εορτασμός της αγάπης και ο καθένας από εμάς οφείλει να φέρει τη χαρά στους αγαπημένους του ανθρώπους» είπε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ μιλώντας στους πιστούς για την σημασία της εορτής του Ευαγγελισμού μετά την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε σήμερα στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα. «Ο Ευαγγελισμός είναι...
07 Απριλίου, 2019 - 16:03
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2019 - 16:04

Πατριάρχης Γεωργίας: “Σήμερα είναι ο εορτασμός της αγάπης”

Διαδώστε:
Πατριάρχης Γεωργίας: “Σήμερα είναι ο εορτασμός της αγάπης”

«Σήμερα είναι ο εορτασμός της αγάπης και ο καθένας από εμάς οφείλει να φέρει τη χαρά στους αγαπημένους του ανθρώπους» είπε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ μιλώντας στους πιστούς για την σημασία της εορτής του Ευαγγελισμού μετά την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε σήμερα στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα. «Ο Ευαγγελισμός είναι μια μεγάλη εορτή. Σήμερα είναι ο εορτασμός της αγάπης και ο καθένας από εμάς οφείλει να φέρει τη χαρά στους αγαπημένους του ανθρώπους», συμπλήρωσε καταλήγοντας ο Πατριάρχης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων