25/03/2022 25/03/2022 Σε καραντίνα μετά από επαφή με δύο ιερείς που βρέθηκαν θετικοί στον Covid 19, τέθηκε ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος προς το παρόν είναι αρνητικός ενώ, τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο κληρικοί που βρέθηκαν θετικοί, είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Χίου:...
25 Μαρτίου, 2022 - 8:10
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2022 - 8:13

Σε καραντίνα ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος

Διαδώστε:
Σε καραντίνα ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος

Σε καραντίνα μετά από επαφή με δύο ιερείς που βρέθηκαν θετικοί στον Covid 19, τέθηκε ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος προς το παρόν είναι αρνητικός ενώ, τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο κληρικοί που βρέθηκαν θετικοί, είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Χίου:

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΔΙΑΚΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΡΔΑΣ ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ covid 19.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΕΥΡΕΘΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΣΜΕΝΟΙ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΩΣ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΧΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Ο ΣΕΒ. ΧΙΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων