12/04/2022 13/04/2022 Η  καθιερωμένη μηνιαία Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως την Τρίτη 12 Απριλίου 2022. Μετά την εναρκτήριο προσευχή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, κεντρικός ομιλητής της Συνάξεως ανέπτυξε το θέμα της ομιλίας του «εν όψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος». Εν συνεχεία ακούστηκαν παρεμβάσεις...
12 Απριλίου, 2022 - 21:52
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2022 - 0:18

Ιερατική Σύναξη Απριλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη Απριλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως

Η  καθιερωμένη μηνιαία Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως την Τρίτη 12 Απριλίου 2022.

Μετά την εναρκτήριο προσευχή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, κεντρικός ομιλητής της Συνάξεως ανέπτυξε το θέμα της ομιλίας του «εν όψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος».

Εν συνεχεία ακούστηκαν παρεμβάσεις και τοποθετήσεις κληρικών επί του θέματος. Τέλος αφού ευχήθηκε ο Σεβασμιώτατος με υγεία και πνευματικότητα να δανείσουμε τις Αγίες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, δόθηκαν συμβουλές προς τους Ιερείς επί διοικητικών – Λειτουργικών ζητημάτων εν όψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων