12/04/2019 12/04/2019 Με πρωτοβουλία του Πατριαρχείου Γεωργίας και τις ευλογίες του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας, κ.κ. Ηλία, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου η τακτική συνάντηση Κέντρο Νεότητας της Εκκλησίας της Αγίας Τριάδας. Το θέμα που συζητήθηκε κατά τη συνάντηση ήταν η  “Ελευθερία έκφρασης στη Γεωργία”. Οι ομιλητές τόνισαν αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης αλλά...
12 Απριλίου, 2019 - 13:25

Πατρ. Γεωργίας: “Ελευθερία έκφρασης στη Γεωργία”

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: “Ελευθερία έκφρασης στη Γεωργία”

Με πρωτοβουλία του Πατριαρχείου Γεωργίας και τις ευλογίες του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας, κ.κ. Ηλία, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου η τακτική συνάντηση Κέντρο Νεότητας της Εκκλησίας της Αγίας Τριάδας.

Το θέμα που συζητήθηκε κατά τη συνάντηση ήταν η  “Ελευθερία έκφρασης στη Γεωργία”. Οι ομιλητές τόνισαν αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να την διαφυλάττει κανείς.

Ωστόσο, υπογράμμισαν ότι τελευταία στο όνομα της ελευθερίας του λόγου, παρατηρούνται κρούσματα, κυρίως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επίθεσης, καθύβρισης, αλλά και συκοφαντίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν βουλευτές, μέλη της Εθνικής Επιτροπής Επικοινωνιών, μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεις και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων