25/04/2022 25/04/2022 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου Μισέλ Αούν είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης προκειμένου να του εκφράσει τις εγκάρδιες ευχές του με αφορμή την εορτή του Πάσχα. Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στον Πρόεδρο Αούν δεόμενος παράλληλα προς τον Κύριο να φωτίσει με το Φως της Αναστάσεως τις καρδιές των αρμοδίων προκειμένου να συνεργαστούν...
25 Απριλίου, 2022 - 16:14
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2022 - 22:21

Ευχές Πατριάρχη Αντιοχείας στον Πρόεδρο του Λιβάνου

Διαδώστε:
Ευχές Πατριάρχη Αντιοχείας στον Πρόεδρο του Λιβάνου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου Μισέλ Αούν είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης προκειμένου να του εκφράσει τις εγκάρδιες ευχές του με αφορμή την εορτή του Πάσχα.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στον Πρόεδρο Αούν δεόμενος παράλληλα προς τον Κύριο να φωτίσει με το Φως της Αναστάσεως τις καρδιές των αρμοδίων προκειμένου να συνεργαστούν όλοι μαζί για την ανάταση, την έξοδο του Λιβάνου από το σκοτάδι της κρίσης, καθώς και την είσοδο σε μια νέα φωτεινή εποχή ειρήνης, σταθερότητας και αξιοπρεπούς ζωής για το κράτος και τον λαό σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικού φάσματος.

 

(Φωτογραφία Αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων