17/04/2019 17/04/2019 Με τον Πρέσβη του Ισραήλ στο Βουκουρέστι, Νταβίντ Σαράγνκα, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ. Δανιήλ. Ο Πατριάρχης δήλωσε ότι εκτιμά την πλούσια διπλωματική δραστηριότητα του Πρέσβη, υπογραμμίζοντας τις αγαστές μεταξύ Ρουμανίας και Ισραήλ. Πρόσθεσε δε, ότι ένα καλό παράδειγμα αυτών των σχέσεων είναι τα προσκυνήματα στους Αγίους Τόπους που διοργανώνει το Ρουμανικό Πατριαρχείο. Ο Πρέσβης...
17 Απριλίου, 2019 - 8:11
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2019 - 9:17

Στο Πατρ. Ρουμανίας ο Ισραηλινός Πρέσβης

Διαδώστε:
Στο Πατρ. Ρουμανίας ο Ισραηλινός Πρέσβης

Με τον Πρέσβη του Ισραήλ στο Βουκουρέστι, Νταβίντ Σαράγνκα, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ. Δανιήλ.
Ο Πατριάρχης δήλωσε ότι εκτιμά την πλούσια διπλωματική δραστηριότητα του Πρέσβη, υπογραμμίζοντας τις αγαστές μεταξύ Ρουμανίας και Ισραήλ. Πρόσθεσε δε, ότι ένα καλό παράδειγμα αυτών των σχέσεων είναι τα προσκυνήματα στους Αγίους Τόπους που διοργανώνει το Ρουμανικό Πατριαρχείο.

Ο Πρέσβης ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την υποδοχή και εξέφρασε τη χαρά και την τιμή του να επισκεφθεί το Ρουμανικό Πατριαρχείο.

Αναφέρθηκε στο έργο της αποναρκοθέτησης στα σύνορα με την Ιορδανία, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να μετακομίσει η Πρεσβεία της Ρουμανίας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων