14/06/2022 14/06/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, ύστερα από πρόσκληση του Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο χοροστάτησε κατά τον Μεθεόρτιο Εσπερινό το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιουνίου. Μετά το πέρας του Εσπερινού, έγινε η περιφορά της εικόνας της Αγίας Τριάδας, με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Θερμαϊκού, τμημάτων του Συλλόγου προσφύγων...
14 Ιουνίου, 2022 - 19:41

Μεθέορτος Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Ακτής Θερμαϊκού

Διαδώστε:
Μεθέορτος Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Ακτής Θερμαϊκού

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, ύστερα από πρόσκληση του Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο χοροστάτησε κατά τον Μεθεόρτιο Εσπερινό το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιουνίου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, έγινε η περιφορά της εικόνας της Αγίας Τριάδας, με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Θερμαϊκού, τμημάτων του Συλλόγου προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδος, ακολουθούντων των Πολιτικών Αρχών, των εκπροσώπων της Αστυνομίας, του Στρατού και του λιμενικού, μετά του πλήθους των πιστών.

Φέτος, εξαιτίας της κακοκαιρίας, συνετμήθη η διαδρομή της περιφοράς, πλην όμως και πάλι πλήθος κόσμου συμμετείχε.

Οι πιστοί, αξιωματούχοι και πολίτες, συνόδευσαν την ιερή εικόνα εν μέσω ψαλμωδιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων