22/06/2022 22/06/2022 “Οι πιστοί πρέπει να διαβάζουν τον λόγο του Θεού και να κατανοήσουν την διδασκαλία της Εκκλησίας. Πρέπει να έχουν έντονα τα αισθητήρια τους και την κρίση τους”, υπογράμμισε ο Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος. Ο Mητροπολίτης Θεσσαλιωτίδος όπως υπογραμμίζει στο «protothema.gr» υπάρχουν προβλήματα και στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία από άτομα που εμπορεύονται την αδυναμία και...
22 Ιουνίου, 2022 - 8:37
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2022 - 13:17

Εκπρόσωπος Τύπου ΔΙΣ: “Προσοχή στους αγύρτες”

Διαδώστε:
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΙΣ: “Προσοχή στους αγύρτες”

“Οι πιστοί πρέπει να διαβάζουν τον λόγο του Θεού και να κατανοήσουν την διδασκαλία της Εκκλησίας. Πρέπει να έχουν έντονα τα αισθητήρια τους και την κρίση τους”, υπογράμμισε ο Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος.

Ο Mητροπολίτης Θεσσαλιωτίδος όπως υπογραμμίζει στο «protothema.gr» υπάρχουν προβλήματα και στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία από άτομα που εμπορεύονται την αδυναμία και την ολιγοπιστία. «Δεν είναι υγιές αυτό. Προσοχή στους αγύρτες και στους ψευδοπροφήτες», σημειώνει ο εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου εξηγώντας ωστόσο ότι, «η κατάσταση αυτή ευνοεί ανθρώπους που δεν έχουν αληθινή πίστη και χρειάζονται «συνταγή» για την πίστη τους».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος με αφορμή την Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων