25/06/2022 29/06/2022 Ατύχημα είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και των εγκαινίων στο νεόδμητο Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Φεβρωνίας του Μούρομ στην πόλη Νοβοροσίσκ το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022. Όπως φαίνεται και στο απόσπασμα του βίντεο της Θείας Λειτουργίας που μεταδιδόταν ζωντανά, ο Μακαριώτατος γλίστρησε...
25 Ιουνίου, 2022 - 18:03
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2022 - 18:07

Ατύχημα για τον Πατριάρχη Μόσχας κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας

Διαδώστε:
Ατύχημα για τον Πατριάρχη Μόσχας κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας

Ατύχημα είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και των εγκαινίων στο νεόδμητο Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Φεβρωνίας του Μούρομ στην πόλη Νοβοροσίσκ το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022.

Όπως φαίνεται και στο απόσπασμα του βίντεο της Θείας Λειτουργίας που μεταδιδόταν ζωντανά, ο Μακαριώτατος γλίστρησε και έπεσε αφού πρώτα ράντισε με αγιασμό το ναό και τους πιστούς και στη συνέχεια επιχείρησε να κατέβει από το βάθρο. Πιθανόν να γλίστρησε στα μάρμαρα και στη συνέχεια έχασε την ισορροπία του. Αμέσως επίσκοποι και πιστοί που στεκόταν δίπλα του έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Πατριαρχείο Μόσχας για το αν ο Μακαριώτατος υπέστη κάποιον τραυματισμό από την πτώση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων