04/07/2022 04/07/2022 Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, εορτάσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λογγακίου η Σύναξη της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Παύσον Λύπη». Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δαλαγιώργος ο...
04 Ιουλίου, 2022 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 10:07

Πανήγυρις Ιεράς Εικόνος Παναγίας «Παύσον Λύπη» στο Λογγάκι Τρικάλων

Διαδώστε:
Πανήγυρις Ιεράς Εικόνος Παναγίας «Παύσον Λύπη» στο Λογγάκι Τρικάλων

Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, εορτάσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λογγακίου η Σύναξη της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Παύσον Λύπη».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δαλαγιώργος ο οποίος ομίλησε καταλλήλως για την Υπεραγία Θεοτόκο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων