04/08/2022 04/08/2022 Στην παραχώρηση δύο ακινήτων προς την Περιφερειακή Ενότητα Χίου προχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ικανοποιώντας δυο χρόνια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας. Με χθεσινές του δηλώσεις, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής, γνωστοποίησε ότι ο Μητροπολίτης παραχωρεί δύο ακίνητα, σε Κοφινά και Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, με στόχο τη δημιουργία Ειδικού Σχολείου αλλά και αθλητικού χώρου...
04 Αυγούστου, 2022 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2022 - 10:16

Με δωρεά του Μητροπολίτη Χίου νέος χώρος άθλησης και νέο ειδικό σχολείο στη Χίο (βίντεο)

Διαδώστε:
Με δωρεά του Μητροπολίτη Χίου νέος χώρος άθλησης και νέο ειδικό σχολείο στη Χίο (βίντεο)

Στην παραχώρηση δύο ακινήτων προς την Περιφερειακή Ενότητα Χίου προχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ικανοποιώντας δυο χρόνια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Με χθεσινές του δηλώσεις, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής, γνωστοποίησε ότι ο Μητροπολίτης παραχωρεί δύο ακίνητα, σε Κοφινά και Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, με στόχο τη δημιουργία Ειδικού Σχολείου αλλά και αθλητικού χώρου για τη νεολαία.

Μάλιστα, ειδικά η αναγκαιότητα για νέο ειδικό σχολείο είχε επισημανθεί στο παρελθόν και από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, με τον κ. Βρουλή να σημειώνει ότι οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά την λεπτομερή μελέτη των τοπογραφικών σχεδίων.

Με πληροφορίες από www.politischios.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων