31/08/2022 31/08/2022 Η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης ενημερώνει το ποίμνιο για το πρόγραμμα των εορτασμών της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου, Πενταπόλεως Αιγίνης: Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου Στις 6:00 μ.μ. μικρός εσπερινός στο Καθολικό της Ιεράς Μονής και εν συνεχεία, Μεγάλος Αρχιερατικός εσπερινός στον Μεγάλο Ναό της Μονής, ψαλλόμενος υπό την χορωδία του κ. Γεωργίου...
31 Αυγούστου, 2022 - 10:25
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2022 - 10:13

Πώς θα γιορτάσει το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα την ανακομιδή των λειψάνων του

Διαδώστε:
Πώς θα γιορτάσει το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα την ανακομιδή των λειψάνων του

Η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης ενημερώνει το ποίμνιο για το πρόγραμμα των εορτασμών της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου, Πενταπόλεως Αιγίνης:

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου

Στις 6:00 μ.μ. μικρός εσπερινός στο Καθολικό της Ιεράς Μονής και εν συνεχεία, Μεγάλος Αρχιερατικός εσπερινός στον Μεγάλο Ναό της Μονής, ψαλλόμενος υπό την χορωδία του κ. Γεωργίου Πατρώνα.

Θα ακολουθήσει Ιερά Αγρυπνία στις 10:00 μ.μ. έως 5:00 π.μ. ψαλλόμενη υπό τον χορόν των Μοναζουσών της Ιεράς Μονής του Αγίου Νεκταρίου και της Αγίας Αναστασίας.

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου

Όρθρος και Θεία Αρχιερατική Λειτουργία, στις 6:30 έως 10:30 π.μ. Μετά το πέρας της Θ.Λ., θα ακολουθήσει μικρή Λιτανεία στον χώρο της Μονής, ψαλλόμενος υπό την χορωδία του κ. Γεωργίου Πατρώνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων