09/09/2022 09/09/2022 Η Κεντρική Φιλόπτωχος Αδελφότητα της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Αδελαΐδος διοργανώνει, στις 2 Οκτωβρίου, μεγάλη ερανική εκδήλωση-δείπνο για τον νεοαποκτηθέντα ναό στην περιοχή Bowden της Αδελαΐδος, ο οποίος θα αποτελέσει τον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας και, συνακολούθως, το κέντρο της εκκλησιαστικής ζωής των ορθοδόξων της Νοτίου Αυστραλίας. Η εκδήλωση, η οποία τιτλοφορείται «Ανατολία, το φως της...
09 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2022 - 15:53

Αδελαΐδα: Ερανική εκδήλωση για τον νέο Καθεδρικό Ναό

Διαδώστε:
Αδελαΐδα: Ερανική εκδήλωση για τον νέο Καθεδρικό Ναό

Η Κεντρική Φιλόπτωχος Αδελφότητα της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Αδελαΐδος διοργανώνει, στις 2 Οκτωβρίου, μεγάλη ερανική εκδήλωση-δείπνο για τον νεοαποκτηθέντα ναό στην περιοχή Bowden της Αδελαΐδος, ο οποίος θα αποτελέσει τον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας και, συνακολούθως, το κέντρο της εκκλησιαστικής ζωής των ορθοδόξων της Νοτίου Αυστραλίας. Η εκδήλωση, η οποία τιτλοφορείται «Ανατολία, το φως της Ανατολής», αποσκοπεί και στην απόδοση τιμής προς τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση από το γραφείο της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Αδελαΐδος, με πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα κράτησης θέσεων από τους ενδιαφερόμενους:

«Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Πατρός και Ποιμενάρχου μας, Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, η Κεντρική Φιλόπτωχος Αδελφότητα διοργανώνει μεγάλη ερανική εκδήλωση-δείπνο για τον νεοαποκτηθέντα ναό στην περιοχή Bowden της Αδελαΐδος, ο οποίος θα αποτελέσει τον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας Αδελαΐδος και, συνακολούθως, το κέντρο της εκκλησιαστικής ζωής των ορθοδόξων της Νοτίου Αυστραλίας.

Στο παρακείμενο του ναού οίκημα θα στεγασθούν τα γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας Αδελαΐδος και θα φιλοξενούνται εκδηλώσεις εκκλησιαστικού, εθνικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Η εκδήλωση τιτλοφορείται «Ανατολία, το φως της Ανατολής», καθώς, εκτός από τον ερανικό σκοπό της, συνδυάζει, με την ευκαιρία της 100ης επετείου της Μικρασιατικής Καταστροφής, και την απόδοση της τιμής που οφείλουμε στους προγόνους μας-θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού. Για τον σκοπό αυτό, θα παρουσιαστούν δημοτικοί χοροί και τραγούδια και εκκλησιαστικοί ύμνοι.

Προσκαλείσθε σ’ αυτή την μεγάλη ερανική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τον ευπρεπισμό του ναού και τη σύμφωνη με την Ορθόδοξη Εκκλησία μας διαμόρφωσή του, και ως συνεισφορά αγάπης στην αποπληρωμή του.

Το δείπνο, η τιμή του οποίου είναι $80 δολλάρια, θα λάβει χώρα στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6 το εσπέρας.

Για την κράτηση θέσεων:

– μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό που αναφέρεται στο φυλλάδιο,

– ή μέσω της ηλεκτρονικής διευθύνσεως [email protected],

– ή μέσω της ιστοσελίδας https://www.eventbrite.com/e/anatolia-light-of-the-east-fundraider-for-our-new-cathedral-in-adelaide-tickets-397065793477?aff=eand

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο φυλλάδιο, που μπορείτε να προμηθευτείτε στήν έξοδο του ναού, καθώς και στις διαδικτυακές ιστοσελίδες των ενοριών-κοινοτήτων».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων