05/05/2019 05/05/2019 45 χρόνια ζωής συμπλήρωσε η πόλη του Κοστίνδρομ στη Βουλγαρία. Με αφορμή το γεγονός αυτό τελέσθηκε αγιασμός καθώς επίσης και τα εγκαίνια της νέας πλατείας της πόλης από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπο. Μετά τον αγιασμό ο Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος συνεχάρη τον δήμαρχο της πόλης κ. Τράικο Μλαντένοφ, για την νέα πλατεία που εγκαινίασε...
05 Μαΐου, 2019 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2019 - 11:31

Αγιασμό τέλεσε ο Επισκ. Μπελογκραντσίκ

Διαδώστε:
Αγιασμό τέλεσε ο Επισκ. Μπελογκραντσίκ

45 χρόνια ζωής συμπλήρωσε η πόλη του Κοστίνδρομ στη Βουλγαρία. Με αφορμή το γεγονός αυτό τελέσθηκε αγιασμός καθώς επίσης και τα εγκαίνια της νέας πλατείας της πόλης από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπο. Μετά τον αγιασμό ο Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος συνεχάρη τον δήμαρχο της πόλης κ. Τράικο Μλαντένοφ, για την νέα πλατεία που εγκαινίασε αλλά και για την άρτια οργάνωση της πόλης και μετέφερε τις αναστάσιμες ευχές του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων