11/11/2022 11/11/2022 Εκατοντάδες κόσμου προσήλθαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου, για να υπογράψουν το βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β’, καθώς και για να προσκυνήσουν τη σορό του, η οποία εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα. Ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, ο πρώην Yπουργός Ιωνάς Νικολάου, η πρώην...
11 Νοεμβρίου, 2022 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2022 - 22:01

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Πλήθος κόσμου στoν Καθεδρικό ναό για το λαϊκό προσκύνημα

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Πλήθος κόσμου στoν Καθεδρικό ναό για το λαϊκό προσκύνημα

Εκατοντάδες κόσμου προσήλθαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου, για να υπογράψουν το βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β’, καθώς και για να προσκυνήσουν τη σορό του, η οποία εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, ο πρώην Yπουργός Ιωνάς Νικολάου, η πρώην Ευρωπαία Επίτροπος, Ανδρούλλα Βασιλείου, αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΑΚΕΛ, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, Πρέσβεις και Βουλευτές, εκπρόσωποι κοινωνικών εταίρων και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι εκπαιδευτικών ιδρυμάτων δεκάδες μαθητών, εκπαιδευτικών και απλοί πολίτες, ήταν ανάμεσα σε όσους υπέγραψαν  το βιβλίο συλλυπητηρίων.

Σημειώνεται ότι έχει φτάσει ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας και αναμένεται να αφιχθεί στη Μεγαλόνησο και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Το πρωί του Σαββάτου, ανήμερα της Εξοδίου Ακολουθίας, θα αφιχθεί και ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος.  

Πληροφορίες: ΚΥΠΕ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων