11/05/2019 11/05/2019 Σε μια σεμνή τελετή, αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος Γ. Πέππας, το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου στο κεντρικό αμφιθέατρο της Σχολής στην Κομοτηνή. Κατά την αναγόρευσή του ο τιμώμενος τόνισε πως είναι μεγάλη η τιμή που η Νομική Σχολή του ΔΠΘ του απονέμει...
11 Μαΐου, 2019 - 14:01

Σε τελετή της Νομικής Σχολής ΔΠΘ ο Μητρ. Μαρωνείας

Διαδώστε:
Σε τελετή της Νομικής Σχολής ΔΠΘ ο Μητρ. Μαρωνείας

Σε μια σεμνή τελετή, αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος Γ. Πέππας, το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου στο κεντρικό αμφιθέατρο της Σχολής στην Κομοτηνή. Κατά την αναγόρευσή του ο τιμώμενος τόνισε πως είναι μεγάλη η τιμή που η Νομική Σχολή του ΔΠΘ του απονέμει τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα, μιας και αυτή η τιμή προέρχεται από ένα πολύ αξιόλογο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, το οποίο εκπέμπει το φως της παιδείας και της γνώσης «φωταγωγώντας» τη ζωή και το μέλλον των νέων δικηγόρων. Στην τελετή αναγόρευση παραβρέθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ο οποίος και απέδωσε τα συγχαρητήρια στον κ. Πέππα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων