30/11/2022 30/11/2022 Σε εκδηλώσεις υπέρ της ειρήνης στην Ουκρανία συμμετέχει η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Κορέα η οποία από την πρώτη στιγμή τάχθηκε κατά του πολέμου τονίζοντας την αναγκαιότητα της επικράτησης της λογικής μετά την ρωσική εισβολή τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος με κληρικούς και λαϊκά μέλη της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας συμμετείχαν στην ετήσια Γενική...
30 Νοεμβρίου, 2022 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2022 - 10:03

Σεούλ: Η Ορθόδοξη Εκκλησία συμμετείχε σε εκδηλώσεις υπέρ της ειρήνης στην Ουκρανία

Διαδώστε:
Σεούλ: Η Ορθόδοξη Εκκλησία συμμετείχε σε εκδηλώσεις υπέρ της ειρήνης στην Ουκρανία

Σε εκδηλώσεις υπέρ της ειρήνης στην Ουκρανία συμμετέχει η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Κορέα η οποία από την πρώτη στιγμή τάχθηκε κατά του πολέμου τονίζοντας την αναγκαιότητα της επικράτησης της λογικής μετά την ρωσική εισβολή τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος με κληρικούς και λαϊκά μέλη της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας συμμετείχαν στην ετήσια Γενική Συνέλευση του NCCK. Επειδή ο προσκεκλημένος Αρχιεπίσκοπος Ντόνετσκ και Μαριούπολης κ. Σεργέϊ (Horobtsov) δεν μπόρεσε λόγω του πολέμου να συμμετάσχει αυτοπροσώπως στην προαναφερόμενη Γενική Συνέλευση, εκ μέρους του διάβασε την ομιλία του ο π. Ρωμανός Kavchak.

Επίσης την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος μαζί με κληρικούς της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας συμμετείχε σε εκδήλωση προσευχής και ειρηνικής πορείας κατά του πολέμου στην Ουκρανία, στην οποία πάλι ο ο π. Ρωμανός Kavchak διάβασε σχετική ομιλία του Αρχιεπισκόπου κ. Σεργέϊ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων