13/05/2019 13/05/2019 Τη μνήμη των Αγίων ισαποστόλων Κυρίλλου και Μεθοδίου, φωτιστών των Σλάβων, τίμησαν στη Βάρνα. Της Θείας Λειτουργία που τελέστηκε στον Ναό των Τριών Ιεραρχών, προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βάρνας κ. Ιωάννης. Κατά τη διάρκεια του κηρύγματος ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πρώτο μέρος στην Ανάσταση του Κυρίου, ενώ στη συνέχεια αφού σκιαγράφησε τις προσωπικότητες των Αγίων...
13 Μαΐου, 2019 - 16:52

“Οι Αγ. Κύριλλος και Μεθόδιος ανέστησαν πνευματικά τους Σλάβους”

Διαδώστε:
“Οι Αγ. Κύριλλος και Μεθόδιος ανέστησαν πνευματικά τους Σλάβους”

Τη μνήμη των Αγίων ισαποστόλων Κυρίλλου και Μεθοδίου, φωτιστών των Σλάβων, τίμησαν στη Βάρνα. Της Θείας Λειτουργία που τελέστηκε στον Ναό των Τριών Ιεραρχών, προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βάρνας κ. Ιωάννης. Κατά τη διάρκεια του κηρύγματος ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πρώτο μέρος στην Ανάσταση του Κυρίου, ενώ στη συνέχεια αφού σκιαγράφησε τις προσωπικότητες των Αγίων παραλλήλισε το γεγονός της Αναστάσεως του Χριστού με την πνευματική ανάσταση των Σλάβων η οποία οφείλεται στο κήρυγμα και την ιεραποστολική δράση των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου.

      

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων