27/01/2023 29/01/2023 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ.  Πατριάρχης Βαρθολομαίος απηύθυνε μήνυμα συμπαθείας και συμπαραστάσεως προς τον Διευθυντήν Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας Σοφολογιώτατον Καθηγητήν κ. Ali Erbaş, καταδικάζων τας εν Σουηδία και Ολλανδία ασεβείς ασχημίας κατά του ιερού βιβλίου των Μουσουλμάνων Κορανίου και επιλέγων ότι καθήκον των θρησκευτικών ηγετών είναι να κηρύττουν τον σεβασμόν προς τα όσια και τα...
27 Ιανουαρίου, 2023 - 22:04
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2023 - 16:41

Καταδίκη από τον Οικουμενικό Πατριάρχη της βεβήλωσης του κορανίου σε Σουηδία και Ολλανδία

Διαδώστε:
Καταδίκη από τον Οικουμενικό Πατριάρχη της βεβήλωσης του κορανίου σε Σουηδία και Ολλανδία

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ.  Πατριάρχης Βαρθολομαίος απηύθυνε μήνυμα συμπαθείας και συμπαραστάσεως προς τον Διευθυντήν Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας Σοφολογιώτατον Καθηγητήν κ. Ali Erbaş, καταδικάζων τας εν Σουηδία και Ολλανδία ασεβείς ασχημίας κατά του ιερού βιβλίου των Μουσουλμάνων Κορανίου και επιλέγων ότι καθήκον των θρησκευτικών ηγετών είναι να κηρύττουν τον σεβασμόν προς τα όσια και τα ιερά των μελών των διαφορετικών θρησκειών και άπαντες ομού να καταδικάζουν τας τοιαύτας ασεβείας.

Σημειώνεται ότι στην Ολλανδία διαδηλωτής έσκισε το κοράνι ενώ στη Σουηδία ακροδεξιός το πυρπόλησε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων