22/03/2023 22/03/2023 Ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων (ΤΕΕΣ) του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου παρευρέθηκε σε δεξίωση με την ευκαιρία της επίσκεψης του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ στη Ρωσία. Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος κ. Αντώνιος παρέστη χθες στο δείπνο που παρασχέθηκε στον...
22 Μαρτίου, 2023 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2023 - 15:06

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ παρέστη σε δεξίωση με αφορμή την επίσκεψη του Σι Τζινπίνγκ στη Ρωσία

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ παρέστη σε δεξίωση με αφορμή την επίσκεψη του Σι Τζινπίνγκ στη Ρωσία

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων (ΤΕΕΣ) του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου παρευρέθηκε σε δεξίωση με την ευκαιρία της επίσκεψης του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος κ. Αντώνιος παρέστη χθες στο δείπνο που παρασχέθηκε στον Σι Τζινπίνγκ, στο Μεγάλο Παλάτι του Κρεμλίνου της Μόσχας, εκ μέρους του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σήμερα το πρωί ο Σι Τζινπίνγκ αναχώρησε από τη Μόσχα, έπειτα από ένα ταξίδι δύο ημερών στη Ρωσία επικεντρωμένο στην ενίσχυση των σχέσεων με τον ομόλογό του. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του προέδρου της Κίνας στη Μόσχα μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Το αεροπλάνο του Σι απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Βνούκοβο στη Μόσχα αφού στρατιωτική φρουρά απέδωσε τιμές και ανακρούσθηκαν οι εθνικοί ύμνοι της Ρωσίας και της Κίνας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων