28/05/2019 28/05/2019 Το μήνυμα του Ευαγγελίου για την Κυριακή της Σαμαρείτιδος έρχεται να αναδείξει κάτι πολύ σημαντικό στην ζωή μας, που δυστυχώς λείπει έντονα μέσα από τα σπίτια μας και τις οικογένειές μας, τον διάλογο. Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο της Αντιοχείας, αναφερόμενο στον διάλογο “του συζύγου με τη σύζυγό του, το διάλογο των γονέων...
28 Μαΐου, 2019 - 9:47

Πατρ. Αντιοχείας: Να ενισχύσουμε το διάλογο στην οικογένεια

Διαδώστε:
Πατρ. Αντιοχείας: Να ενισχύσουμε το διάλογο στην οικογένεια

Το μήνυμα του Ευαγγελίου για την Κυριακή της Σαμαρείτιδος έρχεται να αναδείξει κάτι πολύ σημαντικό στην ζωή μας, που δυστυχώς λείπει έντονα μέσα από τα σπίτια μας και τις οικογένειές μας, τον διάλογο.

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο της Αντιοχείας, αναφερόμενο στον διάλογο “του συζύγου με τη σύζυγό του, το διάλογο των γονέων με τα παιδιά τους και το διάλογο μεταξύ των παιδιών”.

“Μελέτες και εμπειρίες δείχνουν καθημερινά ότι ο διάλογος μεταξύ των μελών της οικογένειας έχει περιοριστεί και πως η τεχνολογία μας έκανε ξένους κάτω από μια στέγη. Η Εκκλησία δεν είναι ποτέ ενάντια στην τεχνολογία, αλλά αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως εργαλείο. Πόσο θαυμάσιο είναι σε μια οικογένεια να συναντιούνται, να συνομιλούν, να ανταλλάσσουν εμπειρίες και να προσεύχονται από κοινού πριν πέσουν να κοιμηθούν “.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων