17/04/2023 17/04/2023 Ανήμερα της Αναστάσεως του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών καθώς και το γηροκομείο της Μητρόπολης. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Ευτυχία Καπάτου, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους αρρώστους αλλά και στους συγγενείς αυτών και έδωσε ευλογία σε όλους...
17 Απριλίου, 2023 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2023 - 15:32

Το “Χριστός Ανέστη” ακούστηκε στο Νοσοκομείο Γρεβενών και στο Γηροκομείο της Μητρόπολης Γρεβενών

Διαδώστε:
Το “Χριστός Ανέστη” ακούστηκε στο Νοσοκομείο Γρεβενών και στο Γηροκομείο της Μητρόπολης Γρεβενών

Ανήμερα της Αναστάσεως του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών καθώς και το γηροκομείο της Μητρόπολης.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Ευτυχία Καπάτου, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους αρρώστους αλλά και στους συγγενείς αυτών και έδωσε ευλογία σε όλους μια εικόνα και ένα πασχαλινό κόκκινο αυγό.

Έπειτα κατευθύνθηκε στο γηροκομείο της Μητρόπολης, αντάλλαξε ευχές με τους γέροντες και τις γερόντισσες και ευλόγησε το μεσημεριανό τραπέζι τους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων