22/04/2023 22/04/2023 Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Μαδάρου τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων Βενετίας την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023. Της Εξοδίου Ακολουθίας, προηγήθηκε η τέλεση της Θείας Λειτουργίας, για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Βησσαρίωνα Βακάρο, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως. Της Εξοδίου Ακολουθίας, προέστη ο...
22 Απριλίου, 2023 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2023 - 19:47

Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Μαδάρου στη Βενετία

Διαδώστε:
Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Μαδάρου στη Βενετία

Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Μαδάρου τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων Βενετίας την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023.

Της Εξοδίου Ακολουθίας, προηγήθηκε η τέλεση της Θείας Λειτουργίας, για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Βησσαρίωνα Βακάρο, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Της Εξοδίου Ακολουθίας, προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος
και συμμετείχαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Κοτυαίου κ. Διονύσιος και Θερμών κ. Αθηναγόρας, βοηθοί Επίσκοποι του Σεβασμιωτάτου, καθώς και οι κληρικοί του Καθεδρικού Ναού π. Βησσαρίων και π. Βενιαμίν.

Παρέστησαν και αρκετοί κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως από διάφορα μέρη της Ιταλίας.

Ακολούθησε η ταφή του μακαριστού πατρός Νικολάου στο Ελληνορθόδοξο τμήμα του Κοιμητηρίου του Αρχαγγέλου Μιχαήλ της Γαληνοτάτης.

Αιωνία η μνήμη αυτού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκδημία κληρικού στην Ιερά Μητρόπολη Ιταλίας – Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Madaro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων