31/05/2019 31/05/2019 Το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ταύρου επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. “Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που βρίσκομαι κοντά σας σε ένα τέτοιο σχολείο. Αφορμή ασφαλώς είναι το γεγονός ότι σε αυτό το σχολείο φοιτά ο ανιψιός μου ο Δανιήλ. Αλλά είναι μια ωραία ευκαιρία αυτή για να εξάρουμε το έργο αυτών των...
31 Μαΐου, 2019 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2019 - 21:17

Αρχιεπ. Αμερικής: “Τα νυχτερινά σχολεία επιτελούν αθόρυβο έργο” (δείτε βίντεο)

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αμερικής: “Τα νυχτερινά σχολεία επιτελούν αθόρυβο έργο” (δείτε βίντεο)

Το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ταύρου επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. “Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που βρίσκομαι κοντά σας σε ένα τέτοιο σχολείο. Αφορμή ασφαλώς είναι το γεγονός ότι σε αυτό το σχολείο φοιτά ο ανιψιός μου ο Δανιήλ. Αλλά είναι μια ωραία ευκαιρία αυτή για να εξάρουμε το έργο αυτών των σχολείων. Αυτό το αθόρυβο έργο που επιτελούν τα νυχτερινά σχολεία τα οποία στηρίζουν τα παιδιά εκείνα που έπρεπε να εργαστούν” ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος.

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη:

Κάμερα: Βαγγέλης Καρπαθάκης 

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων