12/11/2018 12/11/2018 Στα πλαίσια των πνευματικών δραστηριοτήτων της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά Μυκόνου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο από πιστούς Καθολικό της Μονής, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ , ομιλία του π. Γεωργίου Σχινά, Εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου, με θέμα: «Αγιότητα για όλους ή για κάποιους εκλεκτούς;»,...
12 Νοεμβρίου, 2018 - 17:41
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2018 - 17:44

Ομιλία στην Μονή Παναγίας Τουρλιανής Μυκόνου

Διαδώστε:
Ομιλία στην Μονή Παναγίας Τουρλιανής Μυκόνου

Στα πλαίσια των πνευματικών δραστηριοτήτων της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά Μυκόνου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο από πιστούς Καθολικό της Μονής, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ , ομιλία του π. Γεωργίου Σχινά, Εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου, με θέμα: «Αγιότητα για όλους ή για κάποιους εκλεκτούς;», η οποία προκάλεσε αμείωτο ενδιαφέρον και άριστες εντυπώσεις στους πολυπληθείς ακροατές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων