24/07/2020 24/07/2020 Με θριαμβευτικά πρωτοσέλιδα, ο ελεγχόμενος από την τουρκική κυβέρνηση Τύπος, αναφέρεται στη σημερινή ημέρα ντροπής και ύβρεως. Την ημέρα που η Αγία Σοφία μετατρέπεται και πάλι σε τζαμί μετά από 86 χρόνια. “Δόξα τω Θεώ για την Ημέρα της Ανάστασης” γράφει χαρακτηριστικά η YeniSafak αποτυπώνοντας το κλίμα της ημέρας για την Τουρκία. Ο πρόεδρος της...
24 Ιουλίου, 2020 - 8:11
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2020 - 11:37

Από χθες ξεκίνησε το σόου Ερντογάν

Διαδώστε:
Από χθες ξεκίνησε το σόου Ερντογάν

Με θριαμβευτικά πρωτοσέλιδα, ο ελεγχόμενος από την τουρκική κυβέρνηση Τύπος, αναφέρεται στη σημερινή ημέρα ντροπής και ύβρεως. Την ημέρα που η Αγία Σοφία μετατρέπεται και πάλι σε τζαμί μετά από 86 χρόνια.

“Δόξα τω Θεώ για την Ημέρα της Ανάστασης” γράφει χαρακτηριστικά η YeniSafak αποτυπώνοντας το κλίμα της ημέρας για την Τουρκία.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεκίνησε από χθες το σόου του, επιτηρώντας προσωπικά τις τελευταίες προετοιμασίες.
Χθες το απόγευμα, φθάνοντας αεροπορικώς από την Άγκυρα στην Κωνσταντινούπολη, πήγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Αγία Σοφία. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η επίσκεψη ήταν αιφνιδιαστική καθώς μπήκε από την πίσω πόρτα.

Εκεί παρακολούθησε την τελευταία δοκιμή της ακουστικής προκειμένου να δώσει την έγκρισή του και παρείχε τις τελευταίες οδηγίες για το πως θα ψαλλεί σήμερα το κοράνι.

Εν συνεχεία, μαζί με την κουστωδία του αποκάλυψε τη νέα επιγραφή της Αγίας Σοφίας με το νέο της όνομα “Αγία Σοφία, το μεγάλο τζαμί”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων