29/07/2020 29/07/2020 Στο χθεσινοβραδυνό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ερωτηθείς για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, τόνισε: «Αν κάνουμε μια ανάλυση βαθύτερη, θα συνειδητοποιήσουμε ότι πρόκειται για μια καθαρά πολιτική απόφαση, που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το λαό από την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Τουρκίας». «Τις προεκτάσεις αυτής της αποφάσεως...
29 Ιουλίου, 2020 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2020 - 18:56

«Θα δούμε τις προεκτάσεις της μετατροπής σε 3 μήνες»

Διαδώστε:
«Θα δούμε τις προεκτάσεις της μετατροπής σε 3 μήνες»

Στο χθεσινοβραδυνό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ερωτηθείς για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, τόνισε: «Αν κάνουμε μια ανάλυση βαθύτερη, θα συνειδητοποιήσουμε ότι πρόκειται για μια καθαρά πολιτική απόφαση, που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το λαό από την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Τουρκίας».

«Τις προεκτάσεις αυτής της αποφάσεως θα τις δούμε σε 3 μήνες που θα έχει φύγει ο ενθουσιασμός, αλλά ακόμη θα υπάρχει η δυστυχία και η οικονομική ανέχεια», κατέληξε.

 

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων