23/11/2020 23/11/2020 Διαδικτυακή Έκθεση οργανώνει η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών με θέμα «Το αρχιτεκτονικό θαύμα της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως ως έκφραση της Οικουμενικής Ρωμιοσύνης». Ο σκοπός της έκθεσης είναι να υποστηριχτούν ηθικά οι νομικές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη.  Η πρόσκληση για την έκθεση της Οικουμενικής Ομοσπονδίας αναφέρει: «Οι Σύλλογοι Κωνσταντινουπολιτών Γερμανίας, Ελβετίας, Ηνωμένου Βασιλείου και των Ευρύτερων...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2020 - 17:34

Διαδικτυακή έκθεση για την Αγία Σοφία ως έκφραση Οικουμενικής Ρωμιοσύνης

Διαδώστε:
Διαδικτυακή έκθεση για την Αγία Σοφία ως έκφραση Οικουμενικής Ρωμιοσύνης

Διαδικτυακή Έκθεση οργανώνει η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών με θέμα «Το αρχιτεκτονικό θαύμα της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως ως έκφραση της Οικουμενικής Ρωμιοσύνης». Ο σκοπός της έκθεσης είναι να υποστηριχτούν ηθικά οι νομικές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη. 

Η πρόσκληση για την έκθεση της Οικουμενικής Ομοσπονδίας αναφέρει:

«Οι Σύλλογοι Κωνσταντινουπολιτών Γερμανίας, Ελβετίας, Ηνωμένου Βασιλείου και των Ευρύτερων Περιοχών Η.Π.Α. Washington, Los Angeles και Chicago, σε συνεργασία με την Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών (ΟΙΟΜΚΩ) οργανώνουν την Διαδικτυακή Έκθεση «ΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ».

Η Έκθεση θα είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά, Γαλλικά, Αγγλικά, Γερμανικά στην Ιστοσελίδα:  www.hagiasofiaexh.com  από τις 29 Νοεμβρίου 2020 μέχρι 31 Ιανουαρίου 2021 Τα Εγκαίνια θα γίνουν Διαδικτυακά την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, στις 9 μ.μ. (ώρα Ελλάδος),

με ομιλητές τους:

Χριστόφορο Σωφρονίου, Ιατρό Καρδιολόγο-Συγγραφέα: «Ο αρχιτεκτονικός και εικαστικός θησαυρός της Αγίας Σοφίας, Ανεκτίμητη κληρονομία της Ρωμιοσύνης»

Ιωάννη Κτιστάκη, Αν. Καθηγητή Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ.: «Αγία Σοφία: ένας προδιαγεγραμμένος “εξισλαμισμός”»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω της πλατφόρμας ZOOM, στέλνοντας μήνυμα στο: [email protected]

Ή, εναλλακτικά, από την διεύθυνση: https://www.facebook.com/oiomko.org.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων