17/08/2020 17/08/2020 Το Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας “Svetigora” είναι αφιερωμένο στην Αγιά – Σοφιά. Πρόκειται για μια δημοφιλής εφημερίδα η οποία σαν θεματική ασχολείται με την πίστη, την παιδεία, τον πολιτισμό και την ιστορία. Στην τελευταία έκδοση φέρνει ιστορικά κείμενα διακεκριμένων συγγραφέων που σχετίζονται με τον Ναό της Αγίας Σοφίας. Επίσης, δημοσιεύει...
17 Αυγούστου, 2020 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2020 - 19:55

Η Μητρόπολη Μαυροβουνίου τιμά την Αγία Σοφία

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Μαυροβουνίου τιμά την Αγία Σοφία

Το Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας “Svetigora” είναι αφιερωμένο στην Αγιά – Σοφιά. Πρόκειται για μια δημοφιλής εφημερίδα η οποία σαν θεματική ασχολείται με την πίστη, την παιδεία, τον πολιτισμό και την ιστορία. Στην τελευταία έκδοση φέρνει ιστορικά κείμενα διακεκριμένων συγγραφέων που σχετίζονται με τον Ναό της Αγίας Σοφίας.

Επίσης, δημοσιεύει και μια αναφορά του Σέρβου Πατριάρχη Γαβριήλ Δόζιτς (ήταν μητροπολίτης Μαυροβουνίου) από την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Είναι άξιο αναφοράς ότι ο συγκεκριμένος πατριάρχης της Εκκλησίας της Σερβίας είναι απόφοιτος της πατριαρχικής σχολής της Χάλκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων