26/07/2020 26/07/2020 Ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή «Ρεπόρτερς» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα, τον Γιώργο Λιάνη και τον Γιάννη Δημαρά, επέλεξε η ομάδα Byzantine Real History του facebook, για να αποτίσει τον δικό της φόρο τιμής στην Αγία Σοφία μετά τη ντροπιαστική απόφαση της Τουρκίας να την ξαναμετατρέψει σε τζαμί. Σε αυτό η σπουδαία ηθοποιός Ειρήνη Παππά ψάλλει το «Τη...
26 Ιουλίου, 2020 - 21:52
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2020 - 21:34

Η σπουδαία Ειρήνη Παππά ψάλλει «Τη Υπερμάχω» στην Αγία Σοφία

Διαδώστε:
Η σπουδαία Ειρήνη Παππά ψάλλει «Τη Υπερμάχω» στην Αγία Σοφία

Ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή «Ρεπόρτερς» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα, τον Γιώργο Λιάνη και τον Γιάννη Δημαρά, επέλεξε η ομάδα Byzantine Real History του facebook, για να αποτίσει τον δικό της φόρο τιμής στην Αγία Σοφία μετά τη ντροπιαστική απόφαση της Τουρκίας να την ξαναμετατρέψει σε τζαμί.

Σε αυτό η σπουδαία ηθοποιός Ειρήνη Παππά ψάλλει το «Τη Υπερμάχω» μέσα στον ναό της Του Θεού Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, το 1983. 
«Η φωνή της και μόνο», όπως αναφέρει το σχόλιο, «εκφράζει τους 15 αιώνες ζωής αυτού του ύμνου και αντανακλά το μεγαλειώδες της Βασιλικής, που χτίστηκε από τον Ιουστινιανό ως η μεγαλοπρεπέστερη εκκλησία όλης της Χριστιανοσύνης, αλλά και της Ρωμαϊκής (Βυζαντινής) Αυτοκρατορίας».
Δείτε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων